Seuraa Sulapac Oy

Sulapacin ekomateriaali ensimmäistä kertaa kosmetiikan pakkaukseksi

Lehdistötiedote   •   Helmi 14, 2018 13:00 EET

Naviterin Atopik Hoitobalmi Sulapacin biohajoavassa pakkauksessa

Suomalaisen Naviterin uusi luonnonkosmetiikkasarja pakataan kuluttajamyyntiin Sulapacin täysin biohajoavassa rasiassa

Naviterin Atopik Hoitobalmi on maailman ensimmäinen kosmetiikkatuote, joka saa primääripakkauksekseen Sulapacin ainutlaatuisen rasian.

Sulapacin kosmetiikkapakkaukset ovat täysin biohajoavia ja muovittomia, sillä suomalaisinnovaatio valmistetaan puusta ja luonnonperäisistä sidosaineista. Rasiat ja pakkaukset ilmentävät luonnollisuutta ja syvää ekologista kestävyyttä.

Sulapacin toimitusjohtaja Suvi Haimi pitää Naviter-yhteistyötä erittäin merkittävänä avauksena. Sulapacin pakkaukset tulevat nyt kuluttajille ensimmäistä kertaa laajasti tarjolle vähittäismyyntiin.

“Meille on erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä luonnonkosmetiikkaa valmistavan Naviterin kanssa, koska arvomme ovat yhteiset. Kummankin yhtiön tuotteet saavat voimaa suomalaisesta luonnosta”, Suvi Haimi sanoo tyytyväisenä.

Sulapacin kehittämä materiaali on vastaus Naviterin toimitusjohtajan Anni Linnavirran unelmaan.

“Nyt pakkaus ja sisältö keskustelevat samaa kieltä. Sulapacin biohajoava pakkausmateriaali on testattu Naviterin valmistamalla tuotteella”, Anni Linnavirta iloitsee.

Sulapacin pakkaukset ja Naviterin Atopik Hoitobalmi eivät sisällä ollenkaan mikromuovia.

“Kun pyritään eroon muovijätteestä ja mikromuovista, täytyy valmistaa sellaisia pakkauksia ja tuotteita, joissa ei ole yhtään mikromuovia”, Suvi Haimi huomauttaa. 

Naviter on kasvava, innovatiivinen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita omassa tuotantolaitoksessaan Helsingin Herttoniemessä. Yritys on erikoistunut luonnonkosmetiikkaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin, joita se myös itse valmistaa. Yhtiö on perustettu 2012 ja sen kotipaikka on Helsinki.

Sulapac valmistaa täysin biohajoavia pakkauksia uusiutuvista ja ekologisista raaka-aineista. Sulapac-pakkaukset on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat tukea kestävää kehitystä ja päästä eroon muovijätteestä käyttämällä ekologisia luksuspakkauksia. Sulapac Oy on Suvi Haimin ja Laura Kyllösen perustama vuonna 2016. Yrityksen kotipaikka on Helsinki.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.