Seuraa Sulapac Oy

Suomalainen pakkausinnovaatio palkittiin parhaana Monacossa

Lehdistötiedote   •   Loka 04, 2017 09:00 EEST

Suvi Haimi ja Monacon ruhtinas Albert II, LUXE PACK Monaco

Sulapac Oy:n ekologinen pakkaus palkittiin parhaana alan tärkeimmillä messuilla Monacossa tiistai-iltana 3.10.2017. LUXE PACK in Green Awards -ykköspalkinnon jakoi tapahtumassa Monacon ruhtinas Albert II.

"Voitto lisää taatusti kansainvälistä näkyvyyttä, ja kiinnostus on ollut kova. Keksintömme korvaa muovia täysin biohajoavalla, patentoidulla materiaalilla. Jotta isot brändit näkisivät tämän vaihtoehtona, olemme panostaneet ylellisyyteen ja muotoiluun, ja se palkittiin", iloitsee toimitusjohtaja, perustaja Suvi Haimi palkinnosta.

LUXE PACK in Green Awards on kuluttajapakkausalalla seuratuin kilpailu, ja moni jättibrändi etsii kuumeisesti ympäristöystävällisintä pakkaustapaa. Sulapacin pakkaus kestää vettä ja rasvaa, eikä se läpäise happea. Tuote on ekologinen, kaunis ja muotoiltava asiakkaan toiveiden mukaisesti.

"Pakkausteollisuus on globaalisti 800 miljardia euroa. Unelmamme on, että olemme mukana vähentämässä jätettä maailmasta suomalaisella innovaatiollamme."

"Pystymme myös hintakilpailuun muovin kanssa kun pakkauksia valmistetaan suuria määriä. Pakkauksia voidaan massatuottaa samoilla laitteilla kuin muoviakin", Suvi Haimi painottaa.

Sulapac on solminut juuri ennen voittoa strategisen yhteistyökumppanuuden Bernerin ja Lumenen kanssa. Uusia yhteistyökumppaneita ovat myös Naviter ja Flow Kosmetiikka. Yhdessä näiden pioneeriasenteen omaavien yritysten kanssa Sulapacin pakkaukset haastavat perinteiset muovipakkaukset ja vievät kehitystä kohti kestävämpää ja puhtaampaa maailmaa.

Yritys on Suvi Haimin ja Laura Kyllösen perustama vuonna 2016. Hallituksessa vaikuttavat Juha Lindfors, Dirk Grijpma sekä Saara Kankaanrinta. Yritys keräsi alkuvuodesta miljoonarahoituksen. 

Sulapac has created a novel award-winning packaging material, made of wood. We truly believe every package makes a difference. The company develops and produces fully biodegradable premium eco-packaging for cosmetics and other luxury products. Sulapac was founded by Suvi Haimi and Laura Kyllönen in 2016. The company is based in Helsinki, Finland.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.